ПЪРВО в ПИК! Деси Атанасова: Нека съдиите кажат от къде са им милионите в КТБ

ПЪРВО в ПИК! Деси Атанасова: Нека съдиите кажат от къде са им милионите в КТБ

Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че основната цел на комисията КТБ е изпълнила работата си, като е осветлила всички хора с влогове във фалиралата банка.

„Доказа се, че е функционирала като пирамида и имахме за цел да се види кои са реалните вложители и кредито-получатели, независимо дали са физически лица, юридически или политически партии. Това което месеци наред дори и повече от година се насаждаше в общественото мнение, че тази банка е на властта до някъде е вярно, но като че ли най-много на съдебната власт“, заяви Атанасова. 

Тя не отрече и за нейни колеги от ГЕРБ, които също имат влогове в банката, но зададе въпроса от къде висши магистрати и съдии имат милиони и призова журналистите да ги питат от къде са тези пари. „Нека да кажат от къде са придобили тези несметни богаства. Не мога да си представя как един човек на държавна заплата е придобил милиони левове. И нека да добавя, че тази информация е от последните 5 години, представете си ако върнем лентата назад“, допълни Атанасова. 

 

Източник: Пик

Be the first to comment

Leave a Reply