ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ОБРАТ ЗА УБИЙСТВОТО В КЪРДЖАЛИ! Арестуван е втори човек – вуйчото, за подбудителство!

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ОБРАТ ЗА УБИЙСТВОТО В КЪРДЖАЛИ! Арестуван е втори човек - вуйчото, за подбудителство!

Втори задържан има за убийството в Кърджали, научи 24rodopi.com. С белезници на краката и ръцете и качулка на главата, точно в 20 часа тази вечер Нурсен М. бе доведен с охрана в съда в Кърджали. Задържаният за убийството на 30-годишния Махмуд ще бъде разпитан пред съдия. Неговата защита е поета от известния кърджалийски адвокат Георги Белев.
Специализираният автомобил с арестанта спря на около два метра от централния вход на сградата на Темида. Непълнолетният мъж криеше лицето си при влизането в съда. Заедно с него пред съдията се изправи и втори задържан-вуйчото на Нурсен М.- Шукри като обвиняем за подбудителство.
Припомняме, че 17-годишният мъж бе задържан край Свиленград в опит да се укрие след стрелбата в района на пазара в Кърджали. Според неофициални източници той искал да избяга в Гърция.
В понеделник след скандал между два ромски клана, 30-годишният Махмуд бе застрелян с два изстрела и почина в болницата в Кърджали. Враждата между фамилиите тръгнала след като племенник на убития отвлякъл за жена 17-годишна роднина на Нурсен.

Източник: Пик

Be the first to comment

Leave a Reply