Ангел Дмжабазки: Ще ги направя диви и щастливи гърците

Ангел Дмжабазки: Ще ги направя диви и щастливи гърците

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия блокадата на българо-гръцката граница.

Той определи случващото се като абсолютна наглост и няма държава, по думите му, която може да спре това, което правят гръцките фермери. Той напомни, че затварянето на границата ни с южната съседка е навредила изключително много на българската икономика. Дори има предприятия, които са спрели работа, разказа Джамбазки. Според евродепутата случващото се в Гърция и исканията от Европа към правителството на южната ни съседка са нейни проблеми и това не засяга България.

По думите му, гръцките фермери са били опънали масите и са ядели и пиели, а после, когато е била пробита блокадата, те са викнали гръцките телевизии и са почнали да се оплакват. Трябва цялото ни общество да бъде солидарно и да се замисли, когато ходи на почивка в Гърция, заяви той. Ангел Джамбазки съобщи, че е намерил колеги от Европарламента, с които ще направи „диви и щастливи“ всички заради случващото се на границата ни с Гърция.

Източник: Пик

Be the first to comment

Leave a Reply