Актриса изпрати молба до всички: Запомнете симптомите на рак, които аз игнорирах една година

Когато младата британска актриса Лорна Никсън Браун преди няколко години и се появява бучка на врата, тя не предполага, че всъщност страда от рак. Ужасните новини ги чува една година по-късно.

„След няколко месеца майка ми забелязва издутина на предната лява част на врата ми, а освен това ми напомни, че съм отслабнала малко“, разказва актрисата, която трябваше да направи пауза в кариерата си, за да започне лечение, след като лекарите са заключили, че изпъкнатината на шията е всъщност рак на щитовидната жлеза.

За щастие, коварната болест била открита навреме.

Днес, Браун е вече една година „чиста“, и се е посветила на активизъм в борбата с рака. Тя редовно бяга на маратона за подпомагане на организации, които помагат на болните от тази ужасна болест, а в социалните мрежи се опитва да образова обществото за симптомите и да се повиши осведомеността на хората.

„Редовно се преглеждайте и ако забележите някакви промени, отидете на лекар. Аз игнорирах симптома ми почти една година и това можеше да ми струва живота „, препоръчва изпатилата си в социалните мрежи.

Be the first to comment

Leave a Reply