Мъж се разболя от нещо коварно, когато температурите паднаха на минус 10 градуса

Алергията към студа представлява истински проблем през зимния период. Зимата може буквално да бъде съдбовна за нечий живот.

Неговата алергия стига дотам, че той не може да стои с голи ръце, нито да взема храна или напитка от хладилника, защото веднага получава алергична реакция на кожата.

Една снежинка може да бъде фатална за здравето му и да го убие. За първи път симптомите на алергия към студ е усетил преди две години. В зимата през 2012 година състоянието му се влошило, докато чакал автобус на минус 10 градуса по Целзий.

Чувствах болка и сърбеж в пръстите на ръцете си. Усещах как лицето ми гори, спомня си мъжа. При алергична реакция на кожата му се появява зачервяване и пликове с различна големина. Бедствието е още по-голямо, ако той изпита анафилактичен шок, от който може да умре.

„Животът напълно ми се промени, след като получих тази алергия. Вече плащам високи сметки за отопление и дрехи, а предстоящата зима ме плаши. Дори обикновеното посещение на бар с приятели, за мен е истински проблем „, добавя той.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply