Миска разкрива колко струва наемането на готина красавица у нас и как точно става

Два бона струва секс с плеймейтка, разкри Джулиана Гани, която стана скандално известна преди години с победата си в конкурса „Мис Силикон“. Гани печели много други еротични конкурси, повежда медийна битка с „Плейбой” и има редица фрапантни връзки, които я превръщат в една от най-коментираните светски шоу гърли.Чувала съм, че е между 1000 и 2000 лева. Не знам, аз все съм по дълги връзки и не ме вълнува това,“ пояснява тарифата Гани, но отказва да посочи кои са поръчваните й колежки: „Ние сме в един бранш и не искам допълнителни интриги. Според мен самото поръчване става с общи познати. Гледаш тя с кого комуникира, ако познаваш някоя от нейните приятелки, казваш, че я харесваш и така„.

Самата Гани сочи за най-големия си враг в шоубизнеса Николета Лозанова. „Тя не ме познава, но при всеки удобен случай започва да ме плюе. Дали за грима ми, дали за операциите по мен. Или пък за участието ми при Карбовски. Самата тя едва ли е критерий, за да ме съди, след като е с 1000 операции по себе си, за да изглежда така. Според мен ревнува от мен. Тя е застаряваща звезда, която беше много актуална, така или иначе на всички ни минава времето. Сигурно след 2-3 години и моето ще мине, но в момента аз съм актуална и според мен тя се дразни от този факт. Това че ме канят по предавания, риалитита. Имам чувството, че тя го приема направо лично„, коментира Джулиана враждата си с известната водеща и плеймейтка.

Джулиана откровеничи и за операциите по себе си – два пъти си е правила гърди, нос, а в устата си има хиалурон. Пластиките си плащала сама, но все пак признава, че имала и мъж до себе си, който й помагал.

Гани не крие и че е танцувала топлес, за по 400 лв. на вечер. Бях топлес, но съм танцувала и нормално. В момента вече не танцувам. Организирам събития и партита, но аз в тях не участвам, посочва тя.

Преди три седмици Джулиана се разделила с досегашния си приятел – женен мъж, с когото изкарала близо година. Сега е с друг, но понеже отношенията им са скорошни, го крие в тайна.

За женения си приятел обяснява, че не му пукало за жената и децата, а на нея й било жал за съпругата му, тъй като можела и тя да е на нейно място.

Раздялата дошла заради това, че бившият вече излязъл лъжец, стиснат и почнала да се съобразява с него. Обсебваше ме: скандали, детективи, глупости. Постоянно трябваше да се крием, да не излизаме от вкъщи. Аз бях като в един затвор. Това е истината, откровеничи плеймейтката в интервю за blife.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply