ЛИЧНИ СМЕТКИ В ПАРЛАМЕНТА: Рейнджърът Дарин Георгиев без джип след заповед от Ивелин Михайлов

Дарин Георгиев, депутат от разпадналата се партия „Величие“, е останал без джип след нареждане на Ивелин Михайлов да върне служебното возило, информира ПИК. Джипът, който е част от служебния автопарк на Исторически парк, бил договорен за прехвърляне на лизинга на Георгиев, който щял да продължи да го изплаща.

Днес, бившият рейнджър пътувал до варненското село Неофит Рилски, за да върне автомобила на Михайлов. Георгиев сподели, че не обича да кара служебни коли и затова се договорили да му прехвърлят лизинга, за да може да декларира колата като своя и да я поддържа сам. Той карал джипа около месец-два и поискал от Михайлов да прехвърлят лизинга, за да може да регистрира автомобила на свое име. Вместо това, му било предложено да оформи документите с друг служител, но след една седмица чакане, получил обаждане, че трябва да върне джипа и да освободи стаята в Неофит Рилски.

Дарин Георгиев обаче не останал съвсем без превозно средство, тъй като разполага с няколко лични автомобила. Уговорката му с Михайлов била да плати сумата по лизинга на джипа до този момент и да продължи да го изплаща занапред.