ЗАПЛАТА НАД 10 000 ЛЕВА! Без опит? Няма проблем, кандидатствайте до 31 октомври

Ръководство въздушни полети (РВД) обявява нова кампания за набиране на служители за ръководители на полети, като изискването е кандидатите да са на възраст до 30 години. В обявлението се посочва, че предишен опит не е задължителен за желаещите да започнат тази нова работа. Приемът на документи е отворен до 31 октомври, а интервютата с одобрените кандидати ще се проведат в началото на следващата година.

Изискванията за работа включват висше образование със степен „бакалавър“ и добро ниво на английски език. Ако кандидатите не успеят да преминат психомоторните тестове FEAST или WOMBAT, те ще имат право на повторно явяване на следващ подбор за ръководители на полети не по-рано от 24 месеца от датата на предишното явяване, но не повече от два пъти на всеки от тестовете.

Специалистите в държавното предприятие РВД са сред най-добре платените в България, което го прави желано място за намиране на работа. Въпреки това, официална информация за размера на възнагражденията липсва. От РВД заявиха, че нямат право да коментират размера на месечните възнаграждения, които се предлагат на служителите.

Според неофициална информация, средната месечна заплата в РВД е над 10 000 лева.