„ВСЕКИ, КОЙТО МИСЛИ РАЗЛИЧНО, ИМА ПРОБЛЕМ В ЛЕГЛОТО“: Златан Ибрахимович разкри пикантни подробности от семейния си живот

Златан Ибрахимович
Златан Ибрахимович

Златан Ибрахимович е един от най-добрите футболисти, произлезли от нашия край, и въпреки че наскоро се пенсионира, влиянието му върху най-популярния спорт в света е неизмеримо. А именно популярността му никак не намалява, а за майсторските му движения на терена все още се говори. От друга страна, той е много интригуваща личност и само едно негово изказване е достатъчно, за да предизвика лавина от коментари.

Известен със своя ръст, сила, технически умения и самочувствие , Златан често създаваше зрелище на терена. Кариерата му е богата на феноменални голове, много от които са станали легендарни. Неговият стил на игра, комбинация от сила и елегантност, го направи един от най-обичаните футболисти в света. Всеки клуб, за който е играл, се е възползвал от способността му да вкарва голове и да доминира в играта.

Освен с футболните си постижения, Ибрахимович е известен и с уникалната си личност. Изказванията и интервютата на Златан често ставаха вирусни поради неговата увереност и нестандартен хумор. Неустоимата харизма и невероятната вяра в собствените му способности го превърнаха в икона не само във футболния свят, но и извън него.

Въпреки че най-вече пази интимността си за себе си, той изненада, когато заговори за любовта с жена си.

А именно в интервю за Пиърс Морган Ибрахимович отговори на много труден въпрос.

Журналистът го попита: „ По-добре ли е да вкарваме голове, отколкото да правим секс “, а шведът в свой стил каза:

Се*с е по-добре. Всеки, който мисли по друг начин, има проблеми в леглото – ясен бе Ибрахимович.

Той посочи, че интимността не бива да се пренебрегва с възрастта, дори напротив. Придава особен чар на всяка любовна връзка, затова в леглото нищо не трябва да се приема за даденост. И най-важното е открит разговор за всичко, така че и двамата партньори да са доволни. А Златан, както сам казва, прави всичко възможно да угоди на по-добрата си половинка максимално.

По време на кариерата си Златан спечели множество титли и индивидуални награди. Той беше голмайстор в няколко лиги, а също така спечели Шампионската лига, първенствата в Италия, Испания, Франция и Англия, както и много вътрешни купи . Неговият принос към националния отбор на Швеция също е значителен, като той беше основен играч в много мачове.

Въпреки че често е бил спорен, Златан Ибрахимович несъмнено е един от най-талантливите футболисти на своето поколение. Неговата страст към играта, невероятната работна етика и желанието за успех го правят истински модел за подражание за младите футболисти по света. Златан е символ на сила, вяра в себе си и постоянен стремеж към съвършенство и влиянието му върху футбола ще се усеща още много години.

Някои от най-привличащите вниманието цитати на Златан:

– Световното първенство не съществува без мен. Няма какво да гледаме, нито какво да чакаме с нетърпение – каза той, когато Швеция не се класира за Световното първенство.

– Обикновено човек се нарича легенда, когато всичко свърши, в моя случай аз станах легенда много преди края на кариерата си.

– Трябва ли да остана в ПСЖ? Феновете ме обожават, но не вярвам, че могат да преместят Айфеловата кула и да ми издигнат бюст. Ако успеят, обещавам да остана.

– Какво подарих на жена ми за рождения й ден? Нищо, Златан вече е там.

– Не мога да ти обясня колко съм перфектен.

– Контузеният Ибрахимович е голям проблем за всеки отбор.

– Това, което Джон Карю може да направи с топка, аз мога да направя с портокал.

– Не съм те наранил нарочно, знаеш го. Ако отново ме обвините, ще ви счупя и двата крака, и то нарочно – каза Ван дер Ваарт по време на сблъсък в съблекалнята.

– Търсим къща, ако не намерим, ще купим хотел в Париж.

– Стил? Шведски стил? Балкански стил? О, не, този стил на игра се нарича стилът на Златан.

– Порше не съм си купил, а самолет, по-бързо е.