Сериозен обрат в живота на Филип Буков

Макар Филип Буков да е един от най-ухажваните от фенки млади актьори, той категорично заявява, че това не влияе на личния му живот. Той вече е готов за брак и деца и планира да се задоми с настоящата си приятелка Ива в момента, в който тя се почувства готова за тази стъпка.

Ива е по-млада от Буков с около 5 години и все още не е завършила специалността „Журналистика“ в Софийския университет. Те вероятно ще сключат брак и ще създадат семейство, когато тя завърши и започне професионалната си кариера. Връзката им продължава вече почти две години и върви чудесно.

Филип и Ива не са сгодени, но живеят заедно и вече са говорили за брак и деца. Актьорът я нарича „жена ми“ и макар да се чувства готов за семейство, проявява разбиране и не я пришпорва. Това вероятно е изненада за неговите фенки, защото той е едва на 30 години, известен и успешен, и винаги е изглеждал като нахакан млад мъж. Впечатлението, което създава, му помага в професионален план, но той винаги е бил далеч от образа на сексимвол или плейбой. Филип е имал хубав ергенски живот, който приключи преди срещата с Ива.

Филип имаше предишна 8-годишна връзка, която започна в гимназията и продължи до малко след снимките на сериала „Откраднат живот“, в който играеше д-р Хаджихристев. С Ива се запозна в дискотека и трябваше да положи доста усилия, за да спечели сърцето й. Тя не беше отзивчива към нови запознанства, дори направи знак на Филип да се разкара при първите му опити да я заговори. Това го мотивира още повече, понеже има състезателен дух и обича предизвикателствата.

Първоначално Ива дала измислен телефонен номер на неговия приятел, но Филип успя да установи контакт с нея чрез общ познат. Започнаха да си пишат в социалната мрежа, но Ива отговаряше на съобщенията му веднъж на три-четири дни, което го изнервяше. По-късно, когато станаха гаджета, той разбра, че тя не го прави нарочно, просто не е от хората, които постоянно са с телефона си в ръце.

Сега Филип и Ива се радват на хармонична любов и кроят общи планове за бъдещето.