Лили Иванова се скрива за ретрограден Меркурий

Лили Иванова
Лили Иванова

Примата на българската естрада Лили Иванова ще излезе в заслужена почивка през август. Една от причините е, че най-топлият месец тази година ще бъде ретрограден. „Който иска, да пее на ретрограден Меркурий – ние ще си почиваме. Свършихме доста работа от май досега, концертите са разпродадени, заслужена почивка и за Лили Иванова, и за целия екип,“ с усмивка обясни пред „Телеграф“ пиарът на звездата Николай Недеков.

Ден след като пя в Шумен, естрадната прима изправи на крака Варна. На морската сцена тя изпълни едни от най-популярните си песни. Хиляди хора скандираха името на певицата и станаха на крака, за да я аплодират. Иванова не пропусна да благодари на публиката си след всяка една песен, както и на музикантите на сцената.

Почитателите на Лили Иванова във Варна пяха заедно с нея „Детелини“, „Панаири“, „Камино“, а тя им се отблагодари, като излезе три пъти на бис. Най-малкият фен на певицата близо час държа плакат с надпис „Лили Иванова е номер едно“. Почитателите ѝ ще могат да я гледат отново на 12 септември в Пловдив.