Гаджето на Белингам се съблече

Джуд Белингам, Лаура Селия Ваук

Гаджето на английския национал Джуд Белингам, Лаура Селия Ваук, привлече вниманието на многобройните си почитатели в социалните мрежи с провокативна фотосесия, където позира със смъкнат сутиен и порция спагети.

В разгара на Евро 2024, където Англия се изправя срещу Швейцария, Лаура разпали допълнително страстите около Джуд Белингам, който вече се е утвърдил като ключов играч за отбора си. Той изравни срещу Словакия с акробатична задна ножица в добавеното време, което вдъхна надежда на „трите лъва“.

Покрай представянето на Белингам на Евро 2024, се появиха много слухове и пикантни новини за неговия любовен живот. Риалити звездата Ким Кардашиан е хвърлила око на младия англичанин, като дори го е поканила за лице на нейната марка бельо. Според слуховете обаче, Джуд предпочита не Ким, а нейната сестра Кендал, която в момента е обвързана с музиканта Бед Бъни.

Джуд Белингам, Лаура Селия Ваук

Независимо от слуховете, официалното гадже на Джуд Белингам остава Лаура Селия Ваук. Нейните еротични снимки показват, че тя няма да отстъпи лесно и ще остане важна фигура в живота на младия футболист. Съперничките на Лаура ще трябва сериозно да се потрудят, за да й отнемат сърцето на Белингам.