Новият ерген е избран: След отказа на Благомир Мастагарков, Стилиян Сариев ще се бори за сърцата на дамите

Стилиян Сариев
Стилиян Сариев

Риалити героят Благомир Мастагарков отново е отказал да бъде новият ерген на България, според информация от „България Днес“. Моделът, известен като Българския Кен, получава покана да бъде главно действащо лице в най-гледания формат у нас, където редица секси мацки да се борят за сърцето му.

Мастагарков едва ли вече ще получи покана за „Ергенът“, след като почти всяка година отказва формата. Това е трети път, когато реже екипа на шоуто. Този път продуцентите на „Ергенът“ го избират заради небивалия интерес към него след изявите му в „Игри на волята“ през миналата година.

От Би Ти Ви, която излъчва предаването, вече откраднаха няколко бивши съплеменници на Мастагаров от „Игрите“ за „Островът на 100-те гривни“. Благомир, един от най-желаните ергени, обаче не искал да участва в подобен тип предаване.

Моделът не харесва формата, в който десетки жени да му се умилкват, и то пред цяла България. Освен това, участието би означавало ангажимент от над два месеца, което ще пречи на работата му.

След отказа на Мастагарков, продуцентите на „Ергенът“ се спират на съгражданин на Благомир – Стилиян Сариев. Той е атрактивен заклет почитател на творчеството на Достоевски и победител в конкурс „Бест еротичен модел България“.

Междувременно, повечето момичета, които ще участват в новия сезон на „Ергенът“, вече са избрани. Започнали са пробите по роклите им и други подготовки. Очаква се шоуто отново да бъде в Гърция, както и предишният сезон.

Снимките на предаването трябва да започнат в края на лятото. Самото предаване ще се излъчи през есента на следващата година.