Новият мъж на синоптичката Лора Георгиева й забрани да работи

След близо месец синоптичката Лора Георгиева ще дари най-желания ерген Лазгин Маджид с първороден наследник и вече едва успява да скрие наедрялото си коремче, пише Intrigi.bg.

Красавицата, която вече има едно дете от покойния си съпруг Борислав Манджуков, е засипвана от внимание под формата на скъпи подаръци от сириеца. Братът на Ариф Маджид – съпругa на Жаси от „Сделка или не“, бил на седмото небе от щастие, че ще става татко и вече планирал следващите отрочета.

Щастието за Лора обаче си има цена. Синоптичката била заставена от сириеца да напусне работата си в Нова ТВ и да последва примера на „снаха“ си – Жасмин Маджид, която го раздава многодетна майка.

Профилът на Лора в Инстаграм също бе заличен, тъй като според ревнивия Лазгин жена му е следвана от твърде много мъже в мрежата.

Припомняме, че Лора Георгиева стана активна в социалните мрежи няколко години след смъртта на мъжа си. Тя рязко се активизира с многобройни снимки в Инстаграм и се зае с търсенето на мъж. След няколко връзки с известни бизнесмени, срещна Лазгин Маджид. Макар да е един от най-желаните ергени у нас, родните моделки и плеймейтки не го предпочитат именно заради ревнивия му характер…