Антония Петрова тотално се oкепази

Антония Петрова тотално се oкепази. „Мис България 2009“ за пореден път посегна към скалпела. Антония, която през май навърши 40, се е подложила на уплътняване на скулите и лифтинг заради появилите се първи бръчки по лицето й. Променени са и зъбите на единствената българка, която носи титлите „Мис България“ и „Мис Русия“. Те обаче изглеждат сякаш ги е крала отнякъде в тъмните часове на деня. Така и не става ясно на коя клиника се е доверила бившата миска, но определено интервенцията й не може да се нарече успешна. И докато някои твърдят, че е изръсила 20 бона за новото си чене, според други се е направила за смях с обработка на снимките чрез специално приложение за смартфони, предлагащо най-различни възможности – от промяна в овала на лицето, през добавяне на руж и очна линия, та до подмяна на зъбите.

Доста прохождащи инфлуенсъри се доверяват на въпросното приложение, тъй като е безплатно, но очевидно не е от най-сполучливите. Ако пък прекалите с функциите му, ще получите обратен ефект като този на наперената перничанка. За съжаление, резултатът при Антония е толкова ужасяващ, че зевзеци й препоръчват да се скрие до идването на Хелоуин. Освен че цялата е подпухнала, кожата й е твърде повдигната нагоре, което е придало странна форма на веждите й. Те стигат до средата на челото й, променяйки цялостната й визия.

„Окепази се за едното нищо! Преди поне имаше някакво излъчване. Сега съвсем си заслужи прякора „Мис Крокодил“, клатят глава в мрежата.

Злостните коментари обаче изобщо не притесняват нито миската от Перник, нито мъжа й. Наскоро двамата отвориха циклотронен комплекс за производство на радиофармацевтици в Панагюрище, и създадоха радиофармацевтична компания.

„С голямо вълнение споделям, че направихме първата копка на Циклотронния комплекс за производство на радиофармацевтици в Панагюрище. Също така се създаде и БРФК (Българска радиофармацевтична компания). Това е проект, който бележи значителен напредък в българското здравеопазване и носи надежда за по-добра диагностика и лечение на злокачествени заболявания. Огромни благодарности на всички партньори, които превърнаха тази идея в реалност – вашият труд и отдаденост са безценни! Съоръжението обещава значително подобрение в живота на множество пациенти и е още една стъпка към светло бъдеще за здравеопазването у нас. Това е само началото на прекрасни постижения! Нека продължаваме да вършим чудеса заедно“, написа блондинката в инстаграм.

След успешната сделка Антония и мъжът й Ивайло харчат парите си на почивка в Мароко.

„От момента, в който стъпих на мароканска земя, бях запленена от магията на тази страна. Колоритните пазари, вкусната храна, дружелюбните хора и уникалната архитектура ме накараха да се влюбя в Мароко от пръв поглед“, разказа Петрова.