ПОЛИТИЧЕСКИ КУПОН: Ивелин Михайлов от „Величие“ твърди, че профилът му е хакнат, призна: 100% има депутати от нашата група, които вече имат договорка да кажем със старата власт, срещу която се изправихме

Ивелин Михайлов
Ивелин Михайлов

Ивелин Михайлов от „Величие“ даде интервю пред БНТ по повод поста в социалната мрежа X /бивша Twitter/, в която призова да се подкрепи проектокабинета на ГЕРБ-СДС. Михайлов твърди, че не е отправял такъв призив, а профилът му е бил хакнат.

Това е лъжа. Първо хората, които са го споделили в самото начало най-вероятно са и хората, които са участвали в незаконно проникване в чужд профил, който когато някой вземе властта на този профил той може да си пише каквото иска все едно от мое име.

Моето мнение е противоположно на това, което е написано в този профил. И именно това обсебване на моя профил е поредното доказателство, в нечестността, която използват хората, стоящи зад това правителство и тези, които ги подкрепят, за да могат да постигнат своята цел да имат правителство“, каза още Михайлов.

Допуска обаче, че има депутати от ПГ на „Величие“, които имат договорка със „старата власт“.

„100% има депутати от нашата група, които вече имат договорка да кажем със старата власт, срещу която се изправихме“, посочва той.

Допълва, че утре от „Величие“ ще изнесат конкретна информация, за да стане ясно за какво говори.

„Утре ще дадем и други доказателства, за това, че някой на мен ми казва, че може да ми реши финансовите проблеми и да ми даде защита при положение, че до вчера не е имал пари за кафе. Може ли човек, който до вчера не е имал пари за кафе да реши финансов проблем на човек, който управлява 500 милиона активи?“.

Михайлов съзира в случилото се днес кампания срещу него. Предложи да дебатира с Борисов, Пеевски, Костадинов и Трифонов с изслушване.
Идеологът на „Величие“ посочи двата начина, по които хората стават зависими – да бъдат „купени“ или да му бъдат показани компромати, с които да бъде държан, и „пак му дават пари“.

„Аз виждам едни хора, които са там, играят цирк, че имало опозиция и имало управляващи. И това е само с една единствена идея – хората да вярват, че все едно има избор“.

Михайлов отново каза категорично, че няма да подкрепят нито един проектокабинет.