СКАНДАЛ В СОФИЯ: Анджела Ташева, моделка от Онли Фенс, хваната да шофира под влияние на марихуана с гаранция от 2 000 лева и разследване за укриване на доходи

Анджела Ташева, популярна моделка от платформата Онли Фенс, беше заловена да шофира под влияние на марихуана в София. Според „България Днес“, Софийската районна прокуратура е определила гаранция от 2 000 лева поради липса на официални доходи. Въпреки това, Анджела твърди, че печели над 9 000 лева месечно от Онли Фенс. Ако се докаже, че укрива данъци, последствията ще бъдат сериозни.

Арест и последици

Миналия четвъртък сутринта Анджела е спряна от полицията на бул. „Черни връх“. След тест за наркотици се установява, че е под влияние на марихуана. Тя отказва да даде кръвна проба и предава доброволно своя автомобил „БМВ“ Х5.

Проблемите се задълбочават

Темида разпореди официална проверка на доходите ѝ. Ако се потвърди, че е укривала данъци, НАП ще предприеме действия срещу нея. Анджела е известна в Онли Фенс с еротично съдържание и порноклипове, което я прави една от най-търсените българки в платформата.

Следващи стъпки

Темида ще насрочи дата за делото, на което се очаква Анджела да признае вината си и да сключи споразумение с прокуратурата. След това ще се реши дали да ѝ бъде отнет автомобилът.