Киро Брейка – човекът, който вкара партия „Величие“ в парламента започна да се отказва от тях

Киро Брейка – популярният инфлуенсър в социалните мрежи, който призна, че е причината партия „Величие“ да получи голяма популярност сред българите, заради което прескочи 4% бариера за влизане в Народното събрание не е щастлив от развоя на събитията с тази партия, видя сайта ни.

Киро Брейка почти насила отиде на събора на „Величие“, но призна, че прогнозата му е, че партията ще бъде „напазарувана“ и ще приключи недобре. „Не ми харесват някои неща, които чета последно време“, сподели великотърновския инфлуенсър.

Киро Брейка призова депутатите на „Величие“ да не се продават, а ако не могат да устоят на изкушенията и компроматите, просто да се оттеглят и на тяхно място да влязат други.

Киро Брейка каза, че не иска да се занимава повече с политика, защото било страшно мръсна игра. Той се чувства уморен.

Киро Брейка все повече усеща, че проекта „Величие“ може да завърши като патриотичните проекти, но още не признава, че зад „Величие“ може би седят същите невидими хора, които напечатаха „Атака“, „Воля“, „Възраждане“, а днес „Величие“.

Едно е видно – Киро Брейка не иска да губи голямата си аудитория и не иска да я лъже, а партия „Величие“ може би е сподобна на това.

Следим темата!