54-годишната Дженифър Лопес зашеметява в бял цял бански, докато си прави селфи на моторна лодка на фона на слухове за раздяла с Бен Афлек

Певицата Дженифър Лопес демонстрира стабилна ръка и впечатляващ баланс, като си направи селфи на гърба на моторна лодка, насочваща се към морето. Нацупената Джей-Ло, облечена в обикновен бял бански костюм, засне снимката, докато седеше до италианския флаг, който се вее от кораба край Позитано, Италия. След това тя провери косата си, преди да се присъедини към останалите на празничната лодка тази седмица.

Джей Ло излетя от Лос Анджелис за почивка, докато нарастват спекулациите за проблеми в брака ѝ с 51-годишния Бен Афлек, който беше видян без сватбения си пръстен. Двойката се ожени през 2022 г., две десетилетия след края на първия си годеж. През последните седмици се твърди, че бракът им е в криза, и вътрешни хора смятат, че „няма начин това да проработи“ поради публичните интриги около тяхната връзка.

Бен и Джей-Ло първоначално излизаха две години до 2004 г., но се събраха отново през 2021 г. и се ожениха два пъти през следващата година. Слухове за брачни трудности се появиха по-рано този месец, след като двойката не е била виждана публично в продължение на седем седмици и се твърди, че Бен се е изнесъл от имението им за £47 милиона.

Въпреки че публично се показват като единен фронт, източници казват, че има проблеми под повърхността и Бен се е „отписал“ от брака. Източник, близък до Бен, заяви пред Page Six: „Ако имаше начин да се разведе на основание временна лудост, той би го направил. Чувства се така, сякаш последните две години са били само трескав сън и вече е дошъл на себе си, разбирайки, че няма начин това да проработи.“