СНИМКА ОТ МЯСТО: Ето я Албена Вулева, която работи като рецепционист в хотел

Албена Вулева

Бившата телевизионна водеща Албена Вулева, известна с предаването „Сигнално жълто“, сега работи като рецепционистка в хотел в Кипър. След като дълго време беше без стабилна работа, тя прие предложението за работа и се премести в крайбрежния град Пафос. Вулева разкрива, че новата ѝ работа е предизвикателна, но ѝ доставя удоволствие, особено след като успяла да договори по-удобни смени, за да има време за плаж​​.

Според информацията, Албена Вулева предпочита живота в чужбина и не планира скоро да се връща в България. Тя споделя, че кипърските мъже я харесват повече от българските, които според нея са „мързеливи и стиснати“​​. Вулева също така активно участва в културния живот на Пафос, като е посетила балетната постановка „Лебедово езеро“​​.

Нейната работа в Кипър я държи далеч от медиите и скандалите, които бяха неизменна част от живота ѝ като телевизионна водеща в България. Въпреки това, тя продължава да споделя моменти от ежедневието си в социалните мрежи, където феновете ѝ могат да следят нейните нови начинания​.

Албена Вулева