АНДРЕА БАНДА се появи отново нелепо в ефира на БНТ

Андреа Банда Банда реши да се появи в ефира на БНТ, минути преди началото на мача Франция - Полша, за да покаже, че може да приготвя баница.

Популярната инфлуенсърка и провалена водеща на БНТ, но пък любимка на директора на телевизията Емил Кошлуков – Андреа Банда Банда цъфна отново в ефира на националната телевизия и то в най-гледаното време по напълно неподходящ начин, видя сайта ни.

Минути преди началото на футболната среща между Франция и Полша, Андреа Банда Банда се появи в ефирното студио , цялата трепереща и с тава с баница в ръка.

Сблъсък! Когато водещия в студиото реши да представи на зрителите какво се случи, Андреа Банда Банда започна да пери с ръчички и не даде възможност на водещия да обясни случващото се, а тя дори взе нервно да тропа по масата с ръка, за да обясни, че е дошла, за да покаже, че може да прави баница.

Тя прекъсна по нелеп начин разговора в ефир на коментиращите легенди предстоящата среща, на което водещия се опита да направи някакъв увод за появяването на Андреа Банда Банда, но тя взе да тропа по масата с ръчичка и да го прекъсне.

След което заекваща се опита да обясни някаква лична стара история, където била хваната на маса от гостите в студиото, че имало баница, пък излъгала, че баницата била направена от нея, а то не било така и затова сега направила баница и решила да покаже на цялата България, че може да прави баница.

Водещият я попита а мусака може ли да прави, на което Андреа Банда Банда каза, че може и мусака и след което бе елегантно подканена да напусне студиото.

Тя си взе тавичката с баница и каза, че отивала в кухнята, където й „било мястото“.

Отново страхотно нелеп начин да бъде пробутана в ефира на националната телевизия, където същата Андреа водеше собствено телевизионно предаване, но не за дълго, защото претърпя невиждан провал и бе свалена от ефира, въпреки протекцията на директора Емил Кошлуков.

Нелепото появяване на Андреа Банда Банда в ефира на БНТ явно е любим спорт на директора на телевизията Емил Кошлуков.