СЪПРУГЪТ МИ МИ ИЗНЕВЕРЯВА С МЪЖ! Двамата спяха в ЕДНО ЛЕГЛО, а когато открих това…останах напълно съкрушена

Изповед на жена, която смята, че партньорът й й изневерява с мъж.Съпруга се съмнява в годежа на мъжа, а всичко започна с признанието му, когато се присъедини към фейсбук група.

– Аз съм на 39 години, а съпругът ми е на 41 години . Имаме син на шест години. Преди няколко месеца съпругът ми се присъедини към група за риболовно шоу, което гледа по телевизията. Започна да си кореспондира с друг мъж и му призна, че е би*суал – а после и на мен. Бях много нещастна, когато разбрах, че той пръв му призна своята сексуалност, особено след като се заклехме да не пазим тайни един от друг.

След това нещата се промениха. Почти всяка вечер телефонните разговори продължаваха от вечеря до полунощ. Този мъж дори се обаждаше на съпруга ми , докато беше в банята. Ситуацията стана толкова лоша, че трябваше да напомня на съпруга ми за отговорността му към сина ни, когото чувствах, че пренебрегва – каза тя.

След това двамата мъже се видели. – След това този човек купи билет за съпруга ми, за да отидат заедно на музикален фестивал. Това означаваше, че съпругът ми ще отсъства за дългия уикенд. Молех мъжа ми да не ходи, но той беше упорит, твърдеше, че е само няколко дни, а не месец.

След това той призна, че миналата нощ са спали в едно легло, но твърди, че нищо не се е случило . Казва, че човекът не бил по вкуса му, но аз не му вярвам. Той ми каза, че е дал да се разбере на този мъж, че иска да спаси брака си . Все пак си мисля, че той крие нещо. Просто искам да е честен. Съкрушена съм, но се правя на смела и симулирам усмивка за сина си – каза жената в изповедта си пред The Sun.