Орлин изхвърля Силвия гола и боса на улицата преди да я убие; шокиращи разкрития за насилието преди фаталния инцидент в София, който разтърси страната!

Орлин Гигов
Орлин Гигов

Бившият шофьор в МВР болница Орлин Гигов, за чиято серия от побои над различни жени в София се е писало многократно досега в медиите, е убил поредната жена, с която живеел, пише Offnews.bg.

Неделя вечер от Софийския градски съд съобщиха, че мъж с имена Орлин Г. е оставен за постоянно в ареста, след като е убил жена в условията на домашно насилие – Силвия К. Именно това е жената, който Гигов преби и изхвърли гола и боса през 2023 г.

Престъплението е станало на 20 юни в столичния кв. „Красно село“ при поредния скандал между двамата и след употреба на алкохол.

Сигнал за смъртта на жената е подаден от самия Орлин, както и от неговата майка. Жената е намерена на плочките в жилището с черепно-мозъчна травма. По Орлин също са открити множество травми.

Определението не е окончателно и подлежи на жалба или протест пред Апелативния съд в София.

В началото на 2023 г. съобщихме за побой над украинка, която бе изхвърлена гола и боса от дома на Гигов. Първоначалната информация бе за барикадирал се мъж в столичния квартал „Хаджи Димитър“.

Съседи заявиха тогава, че украинката е била „гола, боса, обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не й се разбираше нищо“. МВР обаче не знаеше къде е жената след побоя.

Впоследствие стана ясно, че още четири жени са били жертви на Гигов, за който само за 3 години прокуратурата е имала 10 сигнала срещу него. В средата на юли Гигов отново бе задържан, след като нападна украинката в центъра на София. Бишвият шофьор на МВР-болница бе задържан и няколко месеца по-рано – заради обиди към полицаи в столичен хотел.

Разследване на медията показва и методите на Орлин Гигов – „Спокойно, знам как да бия, така че да не личи. Ще те вкарам в гипсово корито и ще те лежа. С този нож ще те разфасовам“, казвал той на жертвите си, докато ги пребива.

Дъщерята на поредната жертва на Гигов, пожелала да запази анонимност, разказва пред медията, че мъжът е злоупотребявал със служебното си положение. Според другите жертви, Гигов е уволнен от системата на МВР заради системни пиянства.

Досега е известно за пет жертви – пребитата и изхвърлена гола и боса украинка през януари 2023 г., която Гигов убил на 20 юни; друга жена, която съседи виждали преди това в блока, където Гигов живеел отскоро; двете жертви, които разказаха за ужаса пред медията; и жена, живяла около месец под един покрив с него, чиято дъщеря разказа за случилото се.

Въпреки множеството арести, обвинения, жертви и нападения – Гигов не бе осъден ефективно по нито едно дело. По едно от производство за домашно насилие мъжът получи условна присъда.