Електрохолд Продажби със специално предложение за нови клиенти

До 1000 лв. бонус дава компанията в новите си офиси в Пловдив, Варна и Бизнес парк София

От днес всеки бизнес, който сключи договор с Електрохолд Продажби за доставка на електрическа енергия в новооткритите офиси в Пловдив, Варна и Бизнес парк София, ще получи бонус от 50, 100, 500 или 1 000 лева в зависимост от годишната си консумация на електроенергия. 

От предложението могат да се възползват бизнес клиенти, които до момента нямат активен договор с Електрохолд Продажби за доставка на електроенергия по свободно договорени цени. Сключването на договора трябва да се осъществи в един от трите нови търговски центъра на Електрохолд – в Пловдив на ул. „Отец Паисий“ № 33, във Варна на бул. „Владислав Варненчик“ № 2 и в столицата в Бизнес парк София, сграда 12. Бонусът се активира след заплащане в срок на първата фактура и се усвоява през първите 12 месеца от действието на договора. Няма ограничения за местоположението на обекта, за който ще се извършва доставка на електроенергия.

Електрохолд Продажби е утвърден доставчик с над 18-годишен опит на свободния пазар на електрическа енергия в България. Компанията предлага широка мрежа от клиентски центрове, денонощна информационна линия, ефективни онлайн услуги и разнообразни възможности за плащане, включително онлайн. Клиентите могат да избират между стандартни и гъвкави планове, адаптирани към специфичните нужди на всеки бизнес. Гаранцията за сигурна доставка на електроенергия на достъпна цена за всеки клиент осигурява стабилност и предвидимост в договорните отношения.

Повече информация за условията за доставка на електроенергия, които Електрохолд Продажби предлага на клиентите си на свободен пазар, е публикувана на корпоративния сайт: https://electrohold.bg/bg/sales/specialna-oferta/.