Хванаха още една моделка да шофира дрогирана

Анджела Ташева, един от най-успешните модели в платформата Онлифенс, е хваната зад волана под влияние на марихуана, съобщава „България Днес“, позовавайки се на източници в МВР. В четвъртък вечерта, около 20 часа, тя е спряна от полицаи на бул. „Черни връх“ в София. Очите й изглеждали замаяни, което накарало полицаите да й направят тест за наркотици и алкохол. Тестът за алкохол бил отрицателен, но този за наркотици показал, че тя е употребила марихуана. Анджела отказала да даде кръвна проба и предала доброволно автомобила си.

Анджела Ташева е една от най-търсените българки в Онлифенс, печелейки около 9000 лева на месец от своите голи и еротични снимки и видеа. Тя е известна и от риалити шоуто „Къщата на инфлуенсърите“, където се утвърди като „кралицата на скандалите“. Миналото й е изпълнено с трудни моменти – разкрива, че като дете е крала, бягала от вкъщи и дори е била издирвана национално. Въпреки това, тя успява да се утвърди като успешен модел.

Ташева също така е известна с дружбата си с еротичната моделка Стефани Разсолков от „Сървайвър“, като двамата имат тайни изпълнения. Тя споделя, че е имала сексуални контакти с фен от платформата Онлифенс. Анджела е поредната известна личност, хваната под въздействието на наркотици зад волана, което е предупреждение за внимателно поведение на пътя.