Христо Калоферов от Новините на Нова се е оженил тайно

Христо Калоферов
Христо Калоферов

Според „Галерия“, водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов се е венчал тайно за Мила, майката на сина му. Церемонията се е състояла преди девет месеца в тесен кръг от най-близки роднини и приятели, а оттогава половинката на Калоферов носи неговата фамилия. На тържеството е присъствал и техният син Христо, който вече е на четири години.

Момченцето се е родило на 15 април 2020 г., но тогава журналистът упорито криеше коя е жената до него. Калоферов никога не говори за нея в интервюта, а само я тагва в социалните мрежи, когато публикува снимки на сина им. Той предпочита Мила да остане анонимна и да не се превръща в обект на публичен интерес.

Жената, спечелила сърцето му, не е известна личност и не се отличава с изключителна красота. Дори в миналото си е имала проблеми с наднорменото тегло, но вече е успяла да го редуцира значително. Мила е на 42 години, а с какво се занимава не е ясно. От публикациите й в социалните мрежи става ясно, че с Христо се познават от поне седем години, а според запознати двамата са били най-добри приятели. В един момент обаче решават да създадат семейство и да имат дете.