ЕТО ТОВА ПРИЧИНЯВАТЕ, ИДИОТИ! Млад мъж погреба съпругата си, навръх рождения ден на детето си: След това трябваше да се усмихна и да се кача с торта в ръце, а тя ме попита: Къде е мама

Полицай изгуби съпругата си – учителка по професия, при тежката катастрофа на пътя Бургас-Средец в събота. При инцидента пострадаха и двете им малки деца.

33-годишната Янита седи на предната седалка, когато двете коли се блъскат челно на прав участък на пътя и то през деня. Тя умира на място.

Виновникът за инцидента няма наранявания. Той е освободен.

„Децата към момента са извън опасност за живота. състоянието им е стабилно. Лечението им продължава, но психиката им е разбита“, разказва опечаленият баща Иван Дошев.

В деня на инцидента семейството се подготвяло да празнува рождения ден на малката дъщеря. На следващият ден обаче Иван Дошев организирал погребението на съпругата си.

„След това трябваше да превъзмогна болката и да се кача в болничната стая с усмивка на лицето и торта в ръцете. Но тя ме попита къде е майка ѝ и защо я няма. Аз обаче нямах сила да ѝ кажа, макар че рано или късно и това трябва да стане – да съобщя, че е починала“, сподели още бащата.

Той казва, че е виждал какво ли не в професията си, но не е бил подготвен за това, което е сполетяло семейството му. Разказва, че съпругата му била невероятен човек и професионалист.

„Очевидци разказват, че виновникът за инцидента е криволичил по пътя. Малко преди да се блъсне в автомобила на съпругата ми този човек е щял да предизвика друго пътнотранспортно произшествие“, разказва полицаят.

Очакват се резултатите от автотехническата експертиза, която трябва да даде отговор дали виновният шофьор е карал с превишена скорост. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни./бтв

Коментари

коментара