Голям ГАФ издъни Ергенът 3: бтв сами разкриха коя е победителката

Новият сезон на „Ергенът“ определено започва обещаващо, но още в началото се появиха слухове с името на бъдещата победителка . Нещо повече, от продукцията се получи „теч“ и те без да искат сами издадоха коя ще е дамата, спечелила риалитито.

Става дума за моментната фаворитка на Алек, русокосата Магдалена Томова.

В продукцията Маги се представя за кротка, интелигентна, не влиза в конфликти и не отговаря на предизвикателните и саркастични хули но-младите участнички.
Но в нета изтекоха снимки, че същата тази „кротка“ Маги е въртяла любов с плейбоя на родния тенис Гришо Димитров.

Според упоритата клюка и близки до Магдалена тя сама се е предложила на родната ни тенис ракета номер едно, с цел да стане известна и да „преуспее“, след като му стане сериозно гадже.

Изглежда номерът й не е минал, а Гришо е известен, че обича какички, но също и че бързо-бързо ги сменя в кревата.

Същата тактика на кротка, разбрана и разбираща изглежда Магдалена е приложила и на ергенът Алек Младенов и той е луд по нея.

8-години по-млад бизнесмен не спира да я кани на индивидуални срещи, да я целува страстно и да й шепне в ухото „Когато си около мен, полудявам“.

А татуировката на ръката й я издала, че тя печели „Ергенът“. Още със старта на шоуто показаха победителката в булчинска рокля, без да се вижда лицето, но не и татуса й на ръката.

Източник:  zajenata

Коментари

коментара