ДРАМИ В ШОУТО КОЙ ДА ЗНАЕ: Едно от лицата бе премахнато,а замяната не се харесва никак на зрителите

Само месец след старта на „Кой да знае“ и едно от лицата бе премахнато. Вече втори епизод зрителите се питат къде е актьорът Христо Пъдев, който обичайно е капитан на единия отбор, а Милица Гладнишка на другия.

Мястото на Пъдев е поверено на жената на Краси Радков. От този сезон той работи в bTV като водещ на „Денсинг старс“ и съответно успя да уреди и Станислава с добре платено занимание.

Но отсъствието на Пъдев не се харесва никак на зрителите на шоуто. За кратко той се превърна в техен любимец и настояват да се завърне в забавното шоу. „Пъдев ми липсва“; „Разваляте предаването, къде е Пъдев? Аман от нахални блондинки“; „Разочаровах се, когато видях, че Пъдев го няма“; „Дано скоро се върне, че без него е скучно“; „Станислава не е за това предаване, не й се получава“; „Жената на Краси Радков е голямо дърво, неприятна е за гледане в точно това предаване“, са само малка част от коментарите.

Сашо Кадиев даде обяснение за изчезването му, което обаче прозвуча като типичното за него лигавене, а не като чиста монета. Христо Пъдев има неотложни работни ангажименти, но съвсем скоро ще се завърне на екран и ще прекрати звездния миг на Станислава, която, за съжаление, не е толкова забавна, колкото е съпругът й Краси Радков./show.blitz.bg

Коментари

коментара