Водещият Жоро Игнатов сложи в малкия си джоб Стоичков и Рачков – оказа се МНОГО ПО-БОГАТ от тях

Колоритният водещ на „Съдебен спор“ – Жоро Игнатов за пореден път отказа хиляди лева хонорар да рекламира казино. Според журналиста, ако ще и със злато да го посипят, няма да рекламира нещо, което е срещу неговите принципи и морал, видя zaPernik.com.

По този начин Жоро Игнатов не само даде пример как се отстояват принципи не само на думи, но и на дела, но и сложи в малкия си джоб имена като Христо Стоичков, Димитър Рачков, Криско и още дузина български знаменитости, които рекламират хазартни игри и бързи кредити. Очевидно „лицата на България“, от които младото поколение се учи са твърде бедни за високия си стандарт на живот и им се налага да приемат и оферти, на границата на етиката и морала. Оказа се, че скромният Жоро Игнатов е много по-богат от тях – ако не материално, то морално.

Ето какво написа Жоро Игнатов на стената си във Фейсбук:

„За пореден път отказах да стана рекламно лице на верига игрални зали. Категорично отказах да рекламирам и фирма за бързи кредити. Предложенията бяха примамливи, но НИКОГА не бих популяризирал хазарт и лихварство, дори да ме посипят със златен прашец. Принципите са ми по-скъпи!“

Коментари

коментара