Съпругата на убития Мартин Божанов-Нотариуса с палаво досие

Съпругата на Мартин Божанов-Нотариуса не е никому неизвестна красавица. Брюнетката стана популярна преди около 10 години с участието си в риалити шоуто „Къртицата“.

Гергана Божанова, която тогава се казваше Грънчарова, още на 23 години знаеше какво иска – известност и богат мъж.

С влизането си в „Къртицата“ Гери обяви, че има спешна нужда от пари, защото сама се бори с ежедневието и няма богат спонсор. След шоуто и провървя и започна да се люби само с богаташи.

Красивата участничка от риалити формата първо се залюби с Емил Каменов, който спечели голямата награда във формата. Гергана беше с Емо докато имаше пари, а след това се прехвърли на известния автомобилен пилот и плейбой Георги Танев.

„Връзката ни продължи година и половина“ – разкри след раздялата Гери, която се преориентира към по-заможен столичен бизнесмен, който не е популярен.

Малко по-късно красавицата среща Мартин Божанов, който я пленява с финансовите си възможности. Двамата набързо заживяват заедно, а Нотариуса кара брюнетката да се запише да учи „Право“ в НБУ. Грънчарова набързо завършва с отличие, а половинката й дарява няколко хиляди на университета, от добра воля, разбира се.

Междувременно ражда син от Божанов и се подлага на няколко кореции – уголемяване на бюста и устните.

Преди 3 години Гери се похвали, че вече е юрист и даже е завършила с отличие. Колегите й не я познават и не са я виждали на лекции. Малко след като се дипломира тунингованата красавица става разследващ полицай в ГДБОП. Там тя постъпва на работа след безпрецедентен конкурс.

Малко след като става “антимафиот” достъпът й до класифицирана информация е бил отнет от ръководството на службата, но остава в разследващия екип от ГДБОП. Колегите й издават, че постоянно е взимала отпуски, болнични, майчинство. На работа е ходела с джип „Порше“ за няколко хиляди евро, пише „Флагман“, позовавайки се на Lupa.bg.

Брюнетката беше активна в социалните мрежи и често качваше снимки на сина си и мъжа си, но изтри профилите си след разследването на „Антикорупционния фонд“ (АКФ) за ресторантьора Веселин Денков. Така от 2 години Гергана е „инкогнито“, като през това време е родила второ дете от мафиота, който я обсипваше с подаръци и осигуряваше луксозния й начин на живот.

Междувременно стана ясно, че Калин Стоянов е уволнил от ГДБОП жената на убития Мартин Божанов – Нотариуса. Вътрешният министър е прибягнал до мярката, докато е бил директор на антимафиотите.

Тя обаче е била възстановена от съда. Работи като разследващ полицай. Нейният съпруг бе убит вчера в кв. „Горна баня“ в София, а съпругата му го откри.

Мартин Божанов беше разстрелян в сряда вечер. Трупът му бе открит до кола на територията на 6-то районно.

Коментари

коментара