Убийците на Пейо Пеев с феноменален ход, за да се измъкнат от затвора

Дипломатката обвинена в убийството на зет си Пейо Пеев Касимира Георгиева Трифонова и дъщеря Габриела Петрова Славова – Пеева са наели топадвокатката Марияна Тодорова в опит да се спасят от тежки наказания, пише „Телеграф“.

Габриела, която също е обвинена за убийството на съпруга си Пейо, пък не дойде в Софийския апелативен съд, възползвайки се от правото си. Тя е пуснала молба, че не желае да се яви на делото, а да бъде представлявяна ог адвокат Марияна Тодорова.

Прокуратурата поикска се отмени мярката на Габриела, която бе определена от Софийския градски съд – домашен арест с гривна за проследяване и да се върне в следствения арест.

Основанието за пускането и преди седмица бе, че се налага да се грижи за 6-годишния си син Михаил и 4-месечното бебе Кристиян. Това основание обаче отпадна, тъй като се оказа, че за децата се грижат родителите на Пейо Иванка и Орлин Пееви.

Пред сградата на Съдебната палата пък събра протест, на който тълпата поиска Габриела да оставена зад решетките. Там бе и Велико Минков, който твърди, че е баща на второто дете на Габриела. Той отправи апел към министъра на труда и социалната политика и шефката на Агенцията за закрила на детето.

Коментари

коментара