Кой ще видим в „Денсинг Старс“?

След дълга пауза шоуто „Денсинг старс“, в което родни звезди се учат, на състезателни танци, се завръща по Би Ти Ви през февруари, пише Ретро.

Кой обаче ще участва в него и кои ще бъдат водещи?

Натали Трифонова е много вероятен избор за участник в „Денсинг старс-5“. Тя се е занимавала с танци в продължение на години и е снимана с професионален танцьор в рекламата на шоуто. Отдавна се говори, че именно тя ще е една от участничките в предстоящия сезон на предаването.

Другата, която упорито се спряга за изяви в него е популярната докторка Неделя Щонова, която в рекламата на новия сезон си партнира с набралия популярност именно в “Денсинг старс“ Атанас Месечков.

За водещата на „Светът на здравето“ се знае, че разбира почти от всичко, включително от танци, тъй като се е занимавала с балет. Наско също се очаква обратно в предаването, като не е ясно дали ще е сред състезателите, както преди, или ще намери място в журито.

Най-странната птица в попфолка – Луна, също напира за танцьорка. Още преди седмици тя намекна за това с публикация в социалните мрежи. „Искате ли ме в „Денсинг старс“? Знаете, че аз правя шоуто. Знаете, че аз вдигам рейтинга. Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас и не ви обича повече от мен“, написа тя на страницата си във фейсбук.

Продуцент на предаването, както на предишните два сезона, ще Нико Тупарев, който често залага на бившата кандидат-президентка.

За шоуто се спрягат още 4 певици – фолкаджийките Ария и Мария, певицата Гери-Никол и треньорката в „Гласът на България“ Дара. Сред мъжете вероятни бъдещи участници са Папи Ханс, първият „Ерген“ Виктор Стоянов и синоптикът Борислав Лазаров. Той е доста едър за танцьор, но с прословутото си чувство за хумор със сигурност ще успее да превърне дефекта в ефект и да създаде настроение на зрителите.

За водеща на „Денсинг старс“ първоначално се коментираше Александра Сърчаджиева, която е работила и в двата сезона на шоуто, продуцирани от Нико Тупарев и Калин Сърменов, който беше неин партньор във втория. Но се говори, че Алекс била фаворитка и за друг проект в Би Ти Ви – „Аз обичам България“, който беше измъкнат от Нова телевизия. Друга възможност, която се обсъжда, е водещ да стане победителят в първия сезон на танцовото състезание Орлин Павлов, а негова партньорка да е манекенката Александра Богданска.

Коментари

коментара