ЗАМРЪЗНА МУ УСМИВКАТА: Джизъса се раздели с дъщерята на Ванко 1

Раздялата е факт! Благо Георгиев официално потвърди новината – с Ивана вече не са заедно. Малко след Нова година щерката на рапъра-зъболекар Ванко 1 му е била шута, но причините засега Джизъса отказва да посочи.

„Да, истина е, но не желая да коментирам личния си живот“, разкрил Благо пред Lupa.bg. Вместо да събуди съжаление, изказването му стана повод за редица подигравки от страна на зевзеци в нета.

„Като не желаеш да коментираш личния си живот, не го показвай пред цяла България. Нагледахме ти се на сеира – то не бяха сватби, годежи, бебета, обяснения в любов – голяма показност“, възмущават се интернет потребители. А ние деликатно ще припомним как същият този Благо, който не желае да коментира личния си живот, само преди месец обикаляше медиите и обясняваше как Ивана е голямата му любов.

Към момента Ивана предпочита да запази мълчание, но според запознати трудно приема раздялата, пише Intrigi.bg. Откакто с Благо са скарани, тя не е излиза от къщи, а близките й са притеснени, че ще изпадне в депресия.

Точно обратното се случва при Благо. След раздялата профилът му се напълни с нахилени снимки, от които по нищо не личи да страда по Ивана.

Припомняме, че преди време още когато само се спрягаше, че между Ивана и Джизъса припламваха изкри, бащата на на момичето Ванко 1, който е зъболекарят на Благо се изказа, че само ако Джизъса докосне дъщеря му както му е направил ченето, така и ще му го счупи.

Не е ясно дали Ванко 1 ще удържи на заканата си. Защото Благо не само дръзна да докосне дъщеря му, но и да я направи нещастна.

Коментари

коментара