ШАРЕН ДЖЕНДЪР: Рапърът-русофил Устата прави турне в ….Америка

Поредният морално сбъркан човек – рапърът Иван Динев  – Устата, който наскоро бе в Москва и се снима на Червения площад, а по-късно и пред надпис „Ленин“, щял да прави турне в Америка. 

Това бе обявено на официалната му страницата в инстаграм. Устата планира това да се случи през месеците април-май. Любопитно е, че Иван Динев дори и не си е направил труда да си направи нова фотосесия и се е пльоснал на постера със същото палтенце, с което обиколи и Червения площад.

В разгара на бушуваща война между Украйна и Русия, в която целия европейски свят, както и самата Америка са на страната на нападната от Русия Украйна, рапърът Устата реши да прави политически демонстрации чрез песните си.

Първоначално той оплю хората с различна сексуалност с песентта си „Шарени Джендъри“. След това пътува да Русия и Европа, за да запише песента си „Свободата на словото“. Най-много кадри на профила му в инстаграм са именно от Москва, където Устата се снима с петолъчки и лика на Ленин – в страната, в която „свобода на словото“ очевидно няма. И всеки, дръзнал да се опълчи срещу властта бива или ликвидиран, или в затвора.

На фона не неговите откровени симпатии към Русия, сега Устата е решил тотално да смени курса, заминавайки да пее на „другия полюс“ –  Америка. Какво ли ще им изпее на българските емигранти, живеещи в САЩ, не е ясно, но определено поведението на Иван Динев – Устата може да се нарече „джендърско“ .

 

Коментари

коментара