Ергенът Виктор се ожени тайно

Ергенът Виктор от първия сезон на романтичното шоу се появи с брачна халка.

Това коментират наблюдателни зрители по време на епизода на „Черешката на тортата“ във вторник вечерта. Виктор закъсня много с появата си, като пристигна доста по-късно след другите гости и набързо обясни, че се е случило нещо непланирано.

Но истинският смут настъпва, когато Ергенът поставя ръцете си на масата и се вижда, че на безименния пръст на дясната си ръка носи пръстен, който поразително много прилича на брачна халка. Никой от гостите не пита за бижуто, а самият Ерген никога не подхваща теми, които са свързани с личния му живот, тъй като предпочита да го пази само за себе си.

С Мария се разделиха през миналата година

Както „България Днес“ писа през лятото на миналата година, първият ерген на България си има ново гадже. Бившият състезател по гребане напълно е забравил за бившата си Мария Тарашманова. Знойната блондинка би шута на Виктор през пролетта м.г. Но Стоянов май изобщо не страда, а дори отново се носи на крилете на любовта.

Мачото е забил истинска красавица. Новата звездна двойка на няколко пъти е засичана по време на романтични вечери в най-изисканите заведения в центъра на София. Мацката до Виктор била много елегантна и напълно естествена хубавица. Имала дълги крака и ослепителна усмивка. Но нито се знае името й, нито в публичното пространство се е появявала нейна снимка.

„Не коментирам личния си живот и слухове“, каза преди време пред вестника Виктор на въпрос дали има нова жена до себе си.

В романтичното шоу Виктор избра Виктория Капитонова, въпреки че през целия сезон не си размениха дори една целувка. Тогава Ергенът не й предложи брак, а само я обяви за победителка. Скоро след това стана ясно, че двамата нямат никакви отношения, не са двойка и изобщо не съществува едно бъдеще пред тях. Вместо това Виктор призна за любовта си с Мария, но и там чувствата са се изпарили.

В момента остава само фенките му да се чудят дали не е била вдигната тайна сватба и какво символизира пръстенът на ръката му.

Коментари

коментара