Яжте тази смес преди лягане и забравете лекарствата за безсъние. Трик, който ще ви помогне да заспите веднага

Безсънието, ако е продължително, може да повлияе на нашето емоционално и физическо здраве. Освен това влияе негативно върху паметта, концентрацията и настроението и повишава риска от депресия, затлъстяване, диабет тип 2, сърдечни заболявания и високо кръвно налягане.

С помощта на тази натурална смес ще избегнете консумацията на различни лекарства против безсъние.

Съставки и начин на приготвяне:

1 чаена лъжичка хималайска сол

5 супени лъжици суров мед

Всичко, което трябва да направите, е да смесите добре съставките и да изсипете сместа в стъклен съд и да го затворите с капак.

Начин на приложение:

Всяка вечер преди лягане се приема по половин или 3/4 чаена лъжичка от сместа. Дръжте го под езика и това ще ускори усвояването. Ако искате, можете да го добавите към чаша топла вода и да го пиете като чай.

Изненадващият ефект на това лекарство може да се отдаде на свойствата на хималайската розова сол, която съдържа 84 основни минерала. Тази невероятна натурална сол регулира нивото на серотонин и мелатонин в организма, което осигурява здрав сън, а също така понижава кръвното налягане, за разлика от обикновената сол. Медът съдържа глюкоза, която осигурява на клетките на тялото необходимата енергия за новия ден и помага на тялото да се възстанови от предишния ден.

Коментари

коментара