Всички мразеха Михаил Билалов! Горещи подробности зад кулисието на СТАНИ БОГАТ

Михаил Билалов твърди, че е напуснал „Стани богат”, за да има повече време за актьорска работа и предстоящо турне в Америка. Това обаче не е вярно, издадоха пред „Уикенд” отлично запознати източници. Решението да се раздели с шоуто не е било на актьора, а на хората от продукцията, а причината – водещият редовно прекалявал с алкохола по време на работа и създавал проблеми на всички. Хората от екипа вече не можели да го търпят.

Последните месеци, преди Билалов да освободи мястото си в „Стани богат”, са били много трудни за понасяне от всички останали работещи в шоуто на Би Ти Ви, научи „Уикенд”. Водещият се държал много зле със служителите, отказвал да се съобразява с тях, държал се арогантно и без никакво уважение. В същото време редовно бил подпийнал по време на работа, което допълнително сваляло всякакви задръжки, породени от доброто възпитание.

След като „Уикенд” писа за раздялата му с шоуто и за плановете да върнат в ефир стария водещ на играта – Ники Кънчев, актьорът гостува в предаването „120 минути” на Би Ти Ви, за да потвърди слуха за напускането си. Той обяви, че още през юни е взел решение да си тръгне. Припомняме, че по това време започнаха излъчванията на специалните благотворителни епизоди на предаването, които бяха водени от различни популярни личности. Сред тях беше самият Билалов, но и проф. Петър Стоянович, Георги Милков, Мария Силвестър, Даниел Цочев, Иво Иванов и др. Това всъщност е било своеобразно прослушване за постоянен договор с предаването. В крайна сметка актьорът остана в ефир, но не за дълго. Той е заснел последното си предаване като водещ на „Стани богат” на 30 октомври.

В „120 минути” Билалов обяви, че се е разделил с куиз шоуто, защото имал твърде много ангажименти като актьор. Той играе в няколко театрални постановки, често ходи по турнета в страната и в чужбина, а това лято, както и миналото, бяха снимките на сериала на БНТ „Вина”, в който изпълнява ключова роля. Тези снимки са в Мелник и Сандански и трудно се съчетавали със снимките на предаването, твърди звездата. През лятото предаването беше във ваканция, а снимките на сериала тръгнаха около средата на август – доста след юни, когато, по думите на Джаро, е взел решение за раздяла с шоуто. Действително е имало застъпване между работа по „Вина” и тази по „Стани богат”, само че то е било доста след посочения от самия актьор момент, в който е решил да се раздели с шоуто. Освен това за един ден в „Стани богат” обикновено се снима толкова материал, че да е достатъчен най-малко за седмица в тв ефира. Това означава, че работата в шоуто не отнема кой знае колко време на неговия водещ и не е невъзможно да я съчетае с работата в сериал.

Турнето в САЩ и Канада, което започва в средата на февруари, също не е чак толкова голям проблем. То ще е само месец – първото представление е планирано за 15 февруари, а последното – за 17 март. В същото време в момента текат повторения на стари епизоди, а новите се очакват след най-малко месец. От сега до заминаването на актьора остава достатъчно време, за да бъдат заснети епизоди, които да се излъчват чак до лятната ваканция на телевизията. Явно обаче никой не иска да го прави. Екипът предпочита да покани друга звезда на мястото на Михаил Билалов.

Както „Уикенд” писа, Ники Кънчев засега е фаворит за разкритото вакантно място. Говори се, че се обсъждали и имената на проф. Петър Стоянович, който имаше рубрика в „Денят започва с Георги Любенов” по БНТ, но го свалиха от екран, както и на комика Краси Радков, който обаче е плътно зает с проекти на Слави Трифонов и Маги Халваджиян. Не е ясно докога ще е свободен, за да може да работи и в „Стани богат”, а и повечето зрителите не са сигурни, че точно той е най-подходящ за предаването.

Какво ще прави Билалов със спечеленото свободно време след раздялата с предаването? В „120 минути” той каза, че започва работа по проект за сериал, в който ще се изявява като продуцент. Освен това го чакали два театрални проекта от миналата година, а имал и бизнес, който трябвало да рестартира. Известно е, че във Франция, където е живял с години, той е ръководел фирма за озеленяване. Основава я, след като завършва там ландшафтна архитектура. Най-вероятно има предвид рестартиране на този бизнес.

Коментари

коментара