РАЗДЯЛА: Хилда Казасян отново е сама след 10 години връзка с бизнеспартньора си Пламен Иванов

Хилда Казасян
Хилда Казасян

Хилда Казасян отново е сама след 10 години връзка с бизнеспартньора си Пламен Иванов, научи „Уикенд”. Певицата все още поддържа отношения с него, но само делови. Двамата остават съдружници в арменския ресторант „Егур егур” в сърцето на София, той обаче вече е с друга жена.

Случаят на Хилда Казасян е поредно доказателство, че всичко, което човек прави, рано или късно се връща обратно към него. Преди повече от 10 години певицата отмъкна вече бившия си мъж Пламен от тогавашната му съпруга – тв водещата Валя Войкова, с която имат син. Журиращата в шоуто „Като две капки вода” арменка кри връзката с Пламен цяла година. Накрая той се разведе с Войкова и започна спокойно да се появява с новата си любима на публични места.

Първата им официална поява като двойка беше на промоция на песен на Любо Киров през есента на 2013-а. Няколко месеца по-рано певица споделяше, че има мъж до себе си, но отказваше да разкрие самоличността си. След като извадиха всичко на светло, двамата заживяха заедно и връзката им уж им вървеше по мед и масло. Явно обаче нещатна не са били чак толкова идеални, колкото са се старали да изглеждат пред хората. „Уикенд” научи, че дъщерята на Вили Казасян отново е сама, тъй като Пламен я заменил с друга. Той вече живеел с новата дама на сърцето си, докато Хилда, която скоро става на 54 години, в момента няма мъж до себе си.

Певицата преди години се запознала с Пламен в негово заведение в Созопол. Като двойката те бяха съдружници и въртяха общ ресторант, в който са гостували много звезди, включително Джон Малкович при фамозния си гастрол в София, когато за представлението му се продаваха билети с цена 400 лева. Хилда и Пламен към момента все още работят заедно и тя продължавала да получава дивиденти от общия им бизнес. В същото време обаче едва ли се чувства добре, когато го вижда с новата му жена.

За Пламен е известно, че е бил много близък с дъщерята на певицата – Надя, с чийто баща Хилда се разделя още докато е бременна. Говори се, че момичето не е толкова близко с майка си, колкото с доведения си баща. Какви са отношенията им сега, след раздялата, не е известно. Знае се, че Казасян е била сгодена за Иванов, хвалела се е, че той й е поднесъл много хубав пръстен, който обаче не носеше редовно. Когато се сгодила за Пламен, тя не смятала да се омъжва за него. Певицата твърди, че не вярва в брака, след като веднъж вече е била омъжена – за актьора Чочо Попйорданов, който ни напусна през 2013-а. Как гледа на брака новата жена на Пламен, тепърва ще става ясно.

Коментари

коментара