ХОРАТА, КОИТО СА ДОБРИ В ЛЕГЛОТО, НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ГРЕШКИ: Експертите обясняват НАЙ-ЛОШОТО нещо, което можете да направите

Жените обичат любовници с въображение , такива, които умеят да разчитат желанията им, дори и тези, които не са изречени на глас. За да стане един мъж страхотен любовник, е важно да развие идеалната емоционална връзка, комуникация и внимание към партньорката си. Да станеш страхотен любовник изисква известна сила на волята, както и усвояване на любовни умения, но преди всичко е важно да откриеш какво жените не понасят в леглото.

Обърнете внимание на следните неща, станете любовник, който разбира желанията на една жена и заедно създайте интимна връзка, изпълнена със страст и вълнение. Предлагаме ви списък с неща, които жените не харесват в леглото, а в него пише „Максим“.

1. Твърде внимателни мъже

Това са мъжете, които постоянно задават въпроси като „Мога ли?“. или „Може ли?“, което в никакъв случай не е нещо лошо. Истинският любовник инстинктивно разбира желанията на жената, интерпретира фините знаци и разпознава всичко, което трябва да се случи, и бавно се придвижва към него.

2. Механична връзка

Сексът без страст е скучен за жените. Това, което би могло да бъде изпълнението на задължение, се превръща в загуба на време за жените. Важно е да поддържате страст и емоционална връзка, въпреки че сте във връзка или брак от много години, за да имате удовлетворяваща интимна връзка.

3. Силни въздишки или тяхното отсъствие

Прекомерното стенене може да бъде дразнещо, докато пълното мълчание също е непривлекателно. Разбира се, трябва да работите инстинктивно, но съветът е да намерите златната среда. Изразете вълнението си с умерени въздишки и приятелски настроени думи.

4. Монотонност и бягство от експериментирането

Предвидимите ходове водят до монотонност, която не е се*си. Разнообразието е от ключово значение, така че въвеждайте новости и опитвайте нови идеи, не само в спалнята. Дългите връзки често се превръщат в рутина. Не се страхувайте да експериментирате с нови пози, роли или играчки. Отвореността към нови неща поддържа страстта жива. Експериментирането е желателно, но първо се уверете, че партньорът ви желае същото.

5. Твърде дълги орални се*и

Въпреки че жените обичат оралните се*и, оставането твърде дълго може да стане скучно. Поддържайте баланса между нежност и страст, като избягвате прекалено дългата любовна игра или твърде дългите орални се*си.

6. „Заешки“ се*с

Бързи се*и като т.нар „заешки“ не е привлекателен за жените. Вместо това комбинирайте ритъма, бъдете нежни и страстни, когато е необходимо. Разнообразието в подхода ще гарантира удовлетвореността на партньорите.

Коментари

коментара