ВСИЧКО Е ЛЪЖА! Жертва на пластичната хирургия с разтърсващо признание – ВИДЕО

Българска блогърка в Тик Ток направи разтърсващо признание за вредата и риска от пластичната хирургия и поставянето на гръдни импланти, видя zapernik.com. Нели разказва пред своите последователи за мъките и здравословните проблеми, които продължава да търпи в следствие на глупостта си да си имплантира силикон в тялото.

Това няма ди ви го каже нито една известна звезда, на която се опитвате да подражавате!
Това няма да ви го каже нито един мъж, който настоява да си сложите заради него силикон.
Това няма да ви го каже нито един психолог.

ТОВА го казва Нели:

„Аз съм Нели и съм на 38 години. В рамките на 20 години имам 5 операции на носа. Имам 3 операции на гърдите – слагане на импланти, махане на импланти, повдигане. Имам 4 сменени зъбни керамики.

В резултат на тези множество интервенции, аз имам трайни здравословни последствия. Имам автоимунни симптоми, хормонални дисбаланси, следствие на канцерогенните импланти, които бяха пукнати в мен и са предизвикали хроничен локален възпалителен процес.

И сега често ме питат дали съм против пластичната хирургия. Отговорът е не, не съм против. Против съм необмислените и неинформираните решения.

Преди да пристъпите към нещо, което може да подобри живота ви за по-добро, но и може да го срине, аз ви съветвам да си зададете един въпрос и да бъдете безкрайно честни със себе си: ЗАЩО ГО ПРАВЯ?

Защото се харесвам и мисля, че мога да се харесвам още повече? Или защото не се харесвам и вярвам, че пластичната хирургия може да ми даде един по-добър и по-щастлив живот.

Може да ви звучи логично и вашата съседка Пенка да изглежда супер щастлива откакто си е сложила нови гърди, но ТОВА Е ФАРС.  Една голяма лъжа. Вие ще заспите на операционната маса един човек и ще се събудите абсолютно същия човек – със същата нагласа към живота, със същите очаквания, със същите комплекси. Това няма как да се промени със скалпел. Променя се единствено и само с много вътрешна работа„, казва Нели, която има група във Фейскбук „Безопасна красота“ .

 

В друго свое видео Нели директно заявява, че дълбоко съжалява, че си е сложила силиконови гърди и единственото, за което мечтае тялото й да се отърве от пластмасата.

Ако един човек крепи самочувствието си на външния си вид, то той е обречен – категорична е Нели. „Няма нищо по-условно, временно и субективно от външната красота“, казва блогърката.

В друго свое видео Нели предупреждава за това, което пластичните хирурзи няма да ви кажат – когато силиконовите импланти дефектират, те отделят микросиликон, който се пръска по цялото ви тяло и е невъзможно да бъде изваден.  „Да си знаете, че когато искате да си сложите импланти, че завинаги ще имате силикон в себе си“. Това Нели разказва, тъй като три години след като силиконът й се пука и се лекува от последствията, в една от гърдите й е открит гранолом.

„Три години след моята драма търся хирург, който да махне този силиконов гранолом от тялото ми, защото ме е гнус от него и не искам да има нищо силиконово в мен повече. Не ме касае какъв белег ще остане, само да се махне“, категорична е Нели.

Коментари

коментара