Взрив от атомна бомба в леглото на президента Румен Радев! Какъв е той в очите на жена си

Взрив от атомна бомба в леглото на президента! Не е жълтина, а брутална реалност какъв е той в очите на жена си.

Съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева твърди, за него, че е “страхливец, селянин и тарикат” в скандален чат с топжурналиста Веселина Томова – издател на медията “Афера”. Госпожа Томова потвърди абсолютно пред BNEWS автентичността на взривяващия чат в приложението Signal. В него г-жа Радева дословно пише за президента, че “всичко се оказа една голяма селяния, с подобаващ тарикатлък и самозабравяне откъде си тръгнал.”  Радева казва, че вдигнала ръце от мъжа си, който буквално управлява еднолично държавата на ръчна скорост през последните три години.

В няколото реда, написани след друг скандал в Президенството, в който Веселина Томова слуша пледоарията на съветника на Радев Копринков, че не бил корумпиран, както твърдят за него, Десислава Радева прави безпошадна и брутална дисекция на държавния глава и обкръжението му – след което заключава: “Може би трябва да се извиня, че го направих видим, за да се спрат на него за президент 🙂”.

По-тежки думи за български президент и то от съпругата му досега няма доказателства да са били изричани пред трето лице в историята на България. Неговият най-близък секретар и дясна ръка Николай Копринков бива определен от Радева за “селски кмет”, какъвто той е бил допреди да стане антураж на президента. Селски кмет на село Труд, Пловдивско, близо до което служи на Авиобаза “Граф Игнатиево” и пилотът Румен Радев. По името на Копринков Борисов даде името и на новия корупционен път в държавата – “Пътят на Копринката”, който пълнел президентските шкафове и чекмеджета. Веселина Томова разследва отдавна схемите за корупция, които директно водят до Копринков и до другия пловдивски съветник Пламен Узунов, заснет във видео да прибира торба с подаръци от скандален митничар.

Коментари

коментара