4 000 КЛИЕНТИ ВЕЧЕ СПЕЧЕЛИХА ПОДАРЪК ОТ ЕЛЕКТРОХОЛД

Кампанията за безплатни 23 кВтч електроенергия при регистрация за е-фактура продължава до 28 февруари 2023 г.

От 1 до 14 февруари 2023 г. близо 4 000 клиенти на Електрохолд Продажби заявиха електронна фактура и спечелиха по 23 безплатни киловатчаса. В рамките на кампанията „23 кВтч подарък“ всеки клиент на дружеството, който заяви е-фактура, получава като подарък себестойността на 23 киловатчаса електроенергия във втората си електронна фактура, издадена след регистрацията за услугата.

Регистрацията може да се направи на сайта Електронна фактура (electrohold.bg), в търговски център на Електрохолд или на каса на Изипей. Необходимо е да се предостави клиентски номер, код за идентификация (за битови клиенти това са последните 4 цифри от ЕГН на титуляря на клиентския номер, а за стопански клиенти – ЕИК на фирмата) и актуален имейл адрес.

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. Тя гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите.

Всеки трети клиент на Електрохолд Продажби получава фактурата си онлайн. Над 540 000 вече са се отказали от хартиения вариант и предпочитат удобството и сигурността на електронната фактура. С избора си те спасиха над 12 000 дървета, които за един сезон осигуряват кислорода, необходим за една година на 120 000 души.

Кампанията продължава до 28 февруари 2023 г. Информация за нея е публикувана на сайта на Електрохолд Продажби – https://electrohold.bg/bg/sales/kampanii/23-kvtch-podark/.

Коментари

коментара