Палят коледната елха в София

Тази вечер палят коледната елха в София с шоу. Тази година дървото ще се намира пред Народния театър. Празничната програма ще започне в 18 часа, а в 19 часа ще бъдат запалени светлините на коледното дърво в присъствието на много любими актьори като Пламен Манасиев, Неда Спасова, Пенко Господинов, Светлана Янчева, Анастасия Лютова, Саня Борисова, Георги Златарев, Ириней Константинов, Бина Харалампиева, Роберт Янакиев, Иван Райков и други.

Елхата е висока 10 метра и е приказно украсена със стотици лампички и гирлянди.

Междувременно в 17:30 часа в Княжеската градина се открива и Леден парк. Съоръжението е изградено по модел на пързалката пред общината във Виена, уверяват от Столичната община.

Част от програмата ще е празничният спектакъл „Истинската Коледа“ със специален 3D мапинг. Концертът ще започне веднага след официалното запалване на светлините на дръвчето. Любими музиканти и танцови изпълнители ще създадат коледно настроение за гостите и жителите на града.

Общата ледена площ е 3600 квадратни метра, като атракционът включва и 500 метра ледени алеи със светещи рамки, което го прави най-голямото на Балканите. Цената е 20 лева за 2 часа. Предвидени са намаления за многократно ползване, а кънките се наемат срещу 2 лева.

Коментари

коментара