Мъжките обувки, които вървят с всяко зимно палто

Мъжкият гардероб е място за достатъчен брой разнообразни обувки – спортни, ежедневни, официални, за нестандартни поводи, чехли или джапанки. Когато обаче започнат студените месеци, вариантите за стилни решения намаляват изведнъж. Има ли все пак модели, които да са подходящи за всяко палто, независимо от стила ни. Преди да сте отговорили, че това по принцип са всички топ модели на класическите брандове, нека поговорим повече за това, как да създадем модерната си визия през зимните месеци.

Как да избираме облекло за мъжките обувки

Комбинирането на обувки и дрехи през зимата е много по-трудно упражнение, отколкото като го правим през периода май-септември. Мъжката мода си има своите правила и канони, не мислете, че можете просто да грабнете нещо от гардероба и да сте готови. Ето някои от най-добрите предложения, които можете да използвате веднага.

И така – класическата ежедневна мода можем да определим с комбинацията обувки – тениска и дънки. Съвсем естествено е обаче и да изберете вариант, който включва прилепнали дънки или вталени панталони и черна риза. В градската среда можете да срещнете и тренди джентълмени, обути с кожени боти, черни дънки и пуловер под зимното палто.

Чесли, Брог и всякакви модели високи кожени обувки – ето това е тенденцията за зима 2022. Ако се колебаете в цветовете, заложете на сигурното и се насочете към черно и тъмнокафяво. Въпреки, че в последно време сивото и светлокафявото се налагат все повече.

Chukka ботите се „чувстват най-добре“ в тъмносин деним, пуловер и черен блейзър. Но какво да кажем за класическите работни обувки тип Timberlands“? Как какво – бомбър яке, под което има риза и пуловер с v-образно деколте. Кожени обувки можете да съчетаете перфектно с кожено яке или с палто. Зимата може да не е време за експерименти, но не пречи да отделите малко време пред огледалото и да изпробвате различни стилове.

Официални дрехи и мъжки обувки

Костюм и зимни обувки може да ви се струват изключително странна комбинация, но ако се загледате, ще видите, че край вас преминават мъже, облечени в тъмносин или черен костюм, съчетан с кафяви обувки мъжки Brogue и блейзър. Отваряме скоба, за да кажем, че чорапите също са важен акцент в цялото облекло, не пропускайте да се погрижите и за тях.

Дънки и обувки

Зимните модели дънкови якета с дебела подплата са част от по-неформалното обекло и това ни позволява да ги носим с любимия си деним и ботуши. Ако пък сте решили да не демонстрирате каубойски стил, насочете се към модели с масивна подметка. Тесните дънки изглеждат страхотно с обувки Челси за стилен завършек.

Как да носите боти до глезена

Кожените мъжки боти по правило се считат за официални мъжки зимни обувки. Официалните палта, блейзъри и вълнени сака се спрягат като удачни за комбинирани с тях, за да получите неповторима модна визия.

Като казахме мъжки обувки, мястото за най-добрите модели е ССС. Можете да изберете от сайта или да разгледате и изпробвате в някой от физическите магазини на марката. Качественото обслужване ви очаква и на двете места, направете своята поръчка бързо, лесно и удобно.

 Дрехи и мъжки обувки – съвети

  • Проучете различните стилове мъжки обувки и изберете правилния тип за вашата визия.
  • Тъмнокафявите и черните обувки са най-универсални и пасват добре с повечето мъжки стилове.
  • Опитайте се да съчетавате обувки с дрехите, но не се страхувайте да купувате смели цветове и да се откроявате.
  • За да оформите елегантен ежедневен стил, изберете модерни обувки тип Челси и ги комбинирайте с дънки от тъмен деним или чинос панталони, риза с копчета и блейзър.
  • Почиствайте, поддържайте и поддържайте обувките си, за да издържат по-дълго и винаги да изглеждат добре.

Коментари

коментара