Как работят слотовете с 10, 20 и 50 печеливши линии

Тази статия има за цел да ви предостави информация за това как работят печелившите линии на слот машини. Бихме искали да изброим различните начини, по които една слот машина може да изплаща. Броят на печелившите линии в онлайн слотовете варира и може да бъде навсякъде между 10, 20 и 50. Те се отнасят за обикновените видеослотове. Още по-необикновените аркадни слотове могат да имат до 117 649 различни начина за печалба. За целите на тази статия ще използваме само слотове с 10, 20 и 50 печеливши линии.

В тази статия се разглежда ръководство за линиите на изплащане на слотове, което предоставя информация за това как работят различните слотове. И така, нека разгледаме как работят слотовете с 10, 20 и 50 печеливши линии. Освен това обясняваме разликите между слотовете с регулируеми и фиксирани печеливши линии, както и как изглежда един слот автомат.

Слотове за 20 линии са съставени от голямо разнообразие от компоненти. Обикновено присъстват вертикални барабани, хоризонтални редове и число, което обозначава броя на печелившите линии. Но какво точно представляват печелившите линии? Какво означават те?

И накрая, една линия на печалба определя колко модела можете да използвате, за да създадете печеливша комбинация. След като разберете как работят линиите на изплащане, въртенето ще бъде много по-приятно за вас. Научете повече за линиите на изплащане в тази статия, включително как да ги използвате.

Разбиране на слота

Първо трябва да овладеете как да разпознаете оформлението на слота, за да разберете как работят линиите на изплащане. Обикновено слот машината има пет барабана, които са разположени вертикално на екрана отляво надясно. На всеки барабан има определен брой символи. Редовете, които минават хоризонтално през барабаните, определят колко символа има на всеки барабан. Стандартната слот машина има три реда и пет барабана.

Разположението на слота има пряко отношение към броя на печелившите линии. Други наименования на печелившите линии са линиите на парите и печелившите линии. В слот 5х3 можете да избирате измежду различни печеливши линии, най-често 10, 20, 25 или дори 50. Това зависи от играта и от това колко печеливши възможности предлага слот машината.

Всяка слот машина има обща права печеливша линия, която обхваща целия екран от ляво на дясно. Този дизайн е лесен за разбиране, защото представлява права линия. След това слотовете ще търсят нови модели, които могат да доведат до печеливши комбинации. Креативните модели включват трапеци, диагонали и зигзаги. Следователно слот с формат 5×3 може да има 10 печеливши линии, докато друг може да има 20, което създава сива зона. Всичко зависи от печелившите модели, които доставчикът на играта е решил да включи.

Има обаче един общ принцип, който трябва да запомните. Една слот машина с повече печеливши линии има и повече редове и барабани. Освен това, колкото повече печеливши комбинации можете да създадете в едно завъртане, толкова повече печеливши линии са на разположение.

Количеството барабани и редове в слот машината определя колко печеливши линии има. В Queenplay по-голямата част от слотовете имат 10, 20, 25 или 50 печеливши линии. В тези слотове обикновено трябва да създавате печеливши комбинации, започвайки от първия барабан. Това означава, че най-левият барабан на екрана трябва да е мястото, откъдето започват всички печалби.

Освен това по-голямата част от слотовете изискват специфичен модел от поне три съвпадащи символа на съседни барабани. Ако успеете да подредите тези три символа по начин, който машината ще приеме, ще създадете печеливша комбинация по печеливша линия.

Тук е мястото, където вторият съвет е полезен. Колкото повече символи имате, толкова по-висока е печалбата. Стандартните слотове 5х3, които изплащат най-много, са тези, които имат пет символа.

Важно е да запомните, че всеки символ има специфично значение. В таблицата с печалбите на всяка слот машина ще намерите тази информация. Печеливша линия с пет символа с по-ниска стойност няма да се изплати толкова, колкото такава с пет символа с по-висока стойност.

Коментари

коментара