Ценова прогноза за Bitcoin, Ethereum, Ripple: Отстъпка или унищожение

Биткойнът се установява под 19 000 долара на дневните времеви рамки, намеквайки за по- голям спад в бъдеще. Цената на Етериум губи подкрепа при 1300 долара, тази на на XRP се превърна в дивергента в рамките на криптопространството, като се покачи с 30% тази седмица.

Биткойнът се установява под 19 000 долара на дневните времеви рамки, намеквайки за по- голям спад в бъдеще. Цената на Етериум губи подкрепа при 1300 долара, тази на на XRP се превърна в дивергента в рамките на криптопространството, като се покачи с 30% тази седмица. Пазарът на криптовалути се намира в най-ниската си точка от пролетта насам. Времето ще покаже дали си струва да се купуват тези цени.

Цената на биткойн предлага отстъпка

Цената на биткойн не успя да се задържи над 19 000 долара. На 20 септември мечките установиха голяма индикация на 2-дневната графика, като същевременно установиха ново дъно за септември при 18 125 долара В момента цената на биткойн се търгува на 18 927 долара.

Притокът на обеми продължава да навлиза на пазара с понижаващата се цена. Все пак индексът на относителната сила е близо до значително ниво, което е действало като подкрепа по време на предишни бичи движения. Освен това е налице дивергенция между новоустановеното дъно и предишното дъно от септември на ниво 18 510 долара. Пазарното дъно може да е близо, но купуването на действителното дъно няма да е лесно.

Пробивът на летните дъна при 17 622 долара е на една ръка разстояние. Използването му като точка на обезсилване може да се окаже твърде рисковано. Макро точката на невалидност за бичия ръст на биткойн остава на 13 880 долара. Проверете най-добрия биткойн портфейл.

Цената на Етериум загуби подкрепата си при 1300 долара

Цената на Етериум отпечата 2-дневна свещ, установила се на 1245 долара, което е най- ниската цена за търговия на ETH от средата на юли. Индикаторът за профила на обема все още клони нагоре, тъй като биковете притежават

най-силните дни на приток. Въпреки това индексът на относителната сила наруши окончателна линия в пясъка, което предполага, че промяна в поведението на пазара може да се разгърне в рамките на следващото рали на контратенденцията.- Цената на валутата Етериум се търгува на 1262 долара. Купуването на дъната в този момент ще бъде много предизвикателно.

Най-сигурното обезсилване, което можете да използвате, ако се опитвате да купите понижение, е дъното от 12 юни при 1 006 долара. Цената на етериум не трябва при никакви обстоятелства да нарушава това ниво. По този начин целият сценарий на възходящия тренд ще бъде невалиден. Спад към дъното от 20 юни при 881 долара би бил следващата спирка, което би довело до спад от 30% от настоящата цена на Етериум.

Цената на XRP продължава да се разминава Цената на XRP се превърна в най-добре представящата се от групата и се повиши с 30% от 19 септември насам. Купувачите произведоха аплодирано ценово действие, тъй като на 4- часовата графика бяха показани последователни бичи поглъщащи свещи. Понастоящем цената на XRP се търгува на 0,4373 долара, тъй като цифровият паричен превод се колебае над възходящия паралелен канал.

На пазара навлезе приток на обеми, което засилва идеята, че за токена за цифрови парични преводи ще има още печалби.

Следващото основно ниво на съпротива се появява на 0,4575 щатски долара (въз основа на прогнозите на Фибоначи за ралито и отдръпването през септември). Ако биковете намерят подкрепа на това ниво, през следващите дни ще се появи цена на XRP от 50 цента. Подобно движение би довело до 16% увеличение спрямо текущата цена на XRP

Коментари

коментара