НОВА ПОРЦИЯ ИСКРИ ПРЕХВЪРЧА МЕЖДУ АБВ И БСП! Румен Петков към Корнелия Нинова: Колежке, не така!

НОВА ПОРЦИЯ ИСКРИ ПРЕХВЪРЧА МЕЖДУ АБВ И БСП! Румен Петков към Корнелия Нинова: Колежке, не така!

След драматичните събития по неиздигането на обща кандидатура за президент между АБВ и БСП прехвърча нова порция искри. „Колежке, не така!“, сопна се зам.-председателят на АБВ Румен Петков на лидерката на БСП заради начина, по който вчера са били поканени на консултации за вота на недоверие към правителството за политиката в обралстта на националната сигурност.

Петков начере този тип покани без предварително съгласуване „призовки“. И уточни, че Нинова би могла поне да им се обади по телефона, за да се уточнят за удобния момент за провеждането на такива разговори.

„Георги Първанов от малък тръпне да си прави графика при г-жа Нинова“, иронизира Петков ултимативния тон на поканата. „Този манталитет на председателя на БСП трябва да претърпи промени“, категоричен е той. Преди това лидерът на АБВ Георги Първанов обясни, че няма как да се яви на срещата, определена от Нинова, тъй като предварително е поел други ангажименти за този ден и час.

Според изявленията на Корнелия Нинова срещата между БСП и АБВ трябваше да се състои в понеделник „. Пак тогава социалистите трябваше да се срещнат и с представители на ДПС по същата тема. И двете срещи обаче не се състояха.

До този момент желаният от БСП вот на недоверие не е получил подкрепата на нито една парламентарна политическа сила. 

Източник: Pik

Коментари

коментара