Планината – подходящо място за семейна почивка в горещините

Снимка: Интернет

Горещините са в своя апогей и всеки се опитва да намери прохлада. Ако почивката Ви край морето вече е отминала, е време да планирате своите нови, семейни приключения в планината!

Съветваме Ви да планувате едно планинско семейно бягство преди началото на учебната година, за да накарате децата Ви да се влюбят в природата!

Когато планираме своите почивки, най-трудно успяваме да открием баланса между детското щастие и спокойствието за родителите.

Имаме чудесно предложение за Вас, което със сигурност ще отговори на очакванията Ви!

Разположен в подножието на връх Мальовица, красивият курорт Мальовица предоставя необходимото спокойствие, за да постигнете пълен релакс. Родителите могат да се насладят на чисто новия релакс център, предлагащ разнообразни спа процедури. За децата пък има забавления на открито, които ще ги накарат напълно да забравят за електронните устройства и да се насладят максимално на времето си сред природата. Семейно можете да поплувате в чисто новия басейн или да се спуснете по пистата за тубинг.

В последните години Мальовица се превърна в предпочитан планински курорт, не само през зимата, а и през лятото благодарение на многобройните туристически пътеки.

Много лекари съветват, че ако заменим морския въздух веднага с планински, си гарантираме добър имунитет през зимата.

Разположен в сърцето на курорта, хотел Мальовица е отличният избор за почивка на цялото семейство на спокойствие и сред красива природа.

Уютен и елегантен, със собствен паркинг, предлагащ просторни стаи и апартаменти с невероятна гледка, хотел Мальовица предоставя всички удобства, характерни за модерен хотел.

Хотел Мальовица предлага първокласно меню, изработено от екип професионални готвачи. Храната се приготвя от пресни сезонни продукти от местни производители.

Пътувайте, трупайте спомените и се отдайте на добри емоции през лятото и зимата в хотел Мальовица!