Букмейкър с 0% марж – вижте повече в обстойното ревю за Betano в Ефирбет

Както добре знаем, букмейкърската дейност носи приходи от различни начинания, но освен от инвестиции на клиенти, има и други трикове, които биват използвани от компаниите. Сред тях трябва да включим маржът, който обичайно представлява комисионната за съответния бранд. За подобен трик може да прочетете още в обстойното ревю за Betano в Ефирбет, в което ще разберете всичко за един от най-новите бижута от българската хазартна сцена. В следващите редове обаче сме длъжни да представим кратък очерк на възможностите, които Бетано предоставя, включително и някои интересни оферти.

Богатство от спортни мероприятия

Портфолиото на Бетано е изключително пъстро и разнообразно, особено когато става дума за възможностите за игра в спортната секция. Футболът, разбира се, е на особена почит, което е логично – това е най-любимият спорт на по-голямата част от българските хазартни ентусиасти, съответно и голяма част от залаганията ще отиват в тази посока. Тук говорим за възможности за залози на всички големи, средни и малки шампионати в Европа, както и на някои истински екзотики от други континенти.

Все пак, за желаещите има и налични достатъчно възможности за залагания на тема баскетбол и тенис. Важи са мачовете от НБА и Евролигата, където се състезават най-големте състезатели изобщо. В същото време, звездите на тениса правят най-големи зрелища по време на дуелите от четирите турнири от Големия Шлем. Не е случайно, че именно за тези надпревари Betano.bg е приготвил цяла плеада от специални функции и бонуси.

Изключителни коефициенти

Ставките са едно от големите предимства на компанията пред всички конкуренти. Говорим за компания, която очевидно не си е губила времето и се е старала да заимства най-добрите възможни практики от своите конкуренти на другите пазари, на които оперира. Това води след себе си коефициенти, които са доста над средните за България почти по отношение на всяка една дисциплина. Всичко това, имайки предвид, че конкуренцията на пазара у нас се повиши драстично в последните години. Betano определено може да е вашето място за солидни печалби.

Офертата 0% марж

Както споменахме, маржът обичайно е тази частица от коефициента, която служи за комисионната на съответната хазартна компания. Е, Бетано БГ е толкова щедър, че в избрани от оператора случай този марж дори не се взема. Това води до една от интересните оферти – мачове от различни спортове, за които получавате чисти коефициенти, без никакви орязвания. Предложените ще завиши значително апетита на много от играчите да рискуват, тъй като те вече не трябва да добавят още мачове към своята колонка, за да постигнат точния коефициент.

Други интересни функции

В тази графа трябва да споменем наличието на Bet Builder за почти всички футболни срещи от портфолиото на компанията, както и Cash Out опцията, която вече от години е смятана за толкова ценна от всички играещи. Това не е без причина. Не бива да пропускаме и прякото предаване на срещи от най-различни европейски и световни първенства, за които Бетано е получил разрешение да използва телевизионните права. Завършваме и с разнообразните статистически данни, закрепени към всеки мач, както и с опцията „Поискай залог“, която е уникална по рода си. Чрез нея всеки от вас може да си „поръча“ ставка или линия, която до момента не съществува на сайта.

Коментари

коментара